BUVI Scandinavia
BUVI Nu & Då
BUVI AB har funnits sedan 2011 då Marie och Fredrik Fleetwood startade bolaget med inriktning undervattensinspektion som genomfördes med ROV.

BUVI blev ett oberoende inspektionsalternativ som gav tillgänglighet för uppdragsgivare att på ett enkelt sätt styra exakt vad de ville se i realtid och på ett säkert och tidseffektivt sätt.
Detta sätt att inspektera möttes med viss skepticism i början. Över tid ökade efterfrågan stort och marknaden har idag i Sverige har mognat för denna tjänst. Numera finns det inskrivet i många verksamheters säkerhetsrutiner att vissa inspektioner SKA genomföras med ROV.

Idag 2020 arbetar BUVI på den Skandinaviska marknaden för att bistå våra kunder med lösningar där förståelsen för kundens behov och uppdrag är i fokus.

BUVI är inte ett produktföretag även om vi levererar produkter så erbjuder lösningar i form av rätt utrustning till er verksamhet, utbildning och fungerar som guide/supervising i era uppdrag.

Vi bygger kundrelationer och partnerskap som ska vara hållbart över tid.

2013 BUVI deltar vid bärgningen av Costa Concordia

BUVI får utökad marknad
2016 blir BUVI AB tilldelade den Finska och Isländska marknaden för VideoRays produktsortiment.
BUVI växer
2017 blev BUVI AB tillfrågad av VideoRay LLC USA att ta över den Norska marknaden som återförsäljare för hela produktsortimentet. Då bildades BUVI AS som ett dotterbolag till BUVI AB. Med en anställd säljare i Norge

Norge är en stor marknad som ligger i framkant med att använda ROV för inspektion. 2018 öppnade BUVI AS ett Service Center i Lofoten, Fiskebøl och vi välkomnade även en Service ansvarig.
BUVI Scandinavia logo
2019
BUVI anställer Rickard som VD för hela koncernen som drift och verksamhetsansvarig. BUVI går från att vara BUVI VideoRay till BUVI Scandinavia med ny grafisk profil för att stärka BUVIs nya varumärke och för att bredda verksamhetens inriktning med fler produkter.

Rickard Forsman

2020 BUVI utökar sitt produktsortiment & byter ROV leverantör

Från BUVI Undervattensinpektion till BUVI Scandinavia

1
2021
BUVI Scandinavia jobbar på den Europeiska marknaden som ROV återförsäljare och undervattensteknik som anpassas efter kundens behov.
2
2020
BUVI Scandinavia gör om BUVI AS till en Norsk filial inom BUVI Scandinavia AB
3
Oceanbotics ROV BUVI Scandinavia
2020
BUVI Scandinavia utökar sitt produktsortiment och byter ROV leverantör.
Oceanbotics SRV-8 ROV
4
BUVI Scandinavia logotype och Varumärke
2019
BUVI får ny grafisk profil och ny hemsida. BUVI växer och stärker sitt varumärke. BUVI har Skandinavien som ROV återförsäljare.
5
2018
BUVI öppnar ett VideoRay Service Center i Fiskebøl, Lofoten. En servicetekniker anställs i BUVI AS och en säljare i BUVI AB
6
BUVI AS VideoRay logotype
2016
BUVI blir återförsäljare för VideoRay i Norge och öppnar ett norskt dotterbolag BUVI AS. En säljaren anställs i BUVI AS
7
BUVI VideoRay Finland
2016
BUVI blir åtterförsäljare för VideoRay i Finland och Island.
8
BUVI Undervattensinspektion vid Costa Concordia
2013
BUVI Undervattensinspektion deltar i bärgningen av Costa Concordia och jobbar som ROV pilot med bärgningen av Costa Concordia i Gigilo Italien som enda svenska företag.
9
BUVI VideoRay logotype
2013
BUVI Undervattensinspektion blir återförsäljare för VideoRay ROV system i Sverige.
10
BUVI Undervattensinspektion logotype
2011
BUVI Undervattensinspektion startar som ett företag som genomför tjänsten undervattensinspektion.
Kontakta BUVI Scandinavia
Vi är alltid öppna för idéer, har lösningar och vill göra affärer.
Företag
Namn
E-post
Telefon
Meddelande